Færdiguddannet EGU’er

Marco Christiansen, 22 år er d. 31. juli 2018 færdiguddannet fra Elsesminde som EGU butiksmedhjælper hos Fakta, Bellinge. Marco har været i gang med EGU i 2 år og har efterfølgende valgt at søge nye udfordringer, men stadig indenfor kundeservice og butik. Vi ønsker Marco et stort tillykke og held og lykke fremover.

Maria Kolle Christensen, 20 år er d. 31. juli 2018 færdiguddannet fra Elsesminde som EGU butiksmedhjælper hos Fakta, Rugårdsvej. Maria har været i gang med EGU i 2 år og har efterfølgende valgt at søge nye udfordringer, men stadig indenfor butiksområdet. Vi ønsker Maria et stort tillykke og held og lykke fremover.

Julie Marie Dybbøl Hansen, afsluttede et 2 årigt EGU pædagogmedhjælper forløb i juli 2018, via EGU på Elsesminde en anden vej til job og uddannelse.  Modtaget undervisning i pædagogisk fagligt rettet fag på SOSU Fyn. Julie har været EGU elev V/ Lindeblomst Vuggestue Og Børnehave V/ Rudolf Steiner skolen som har adresse på Lindvedvej i Odense. Julie er blevet tilbudt arbejde, som vikar.

Tobias Fischer, 22 år er d. 7. august 2018 færdiguddannet fra Elsesminde som egu ejendomsservicemedhjælper hos Odense Congress Center. Tobias har været i gang med EGU i 2 år og er efterfølgende ansat samme sted. Vi ønsker Tobias et stort tillykke og held og lykke fremover.

Jesper Fridolin Pedersen, 19 år er d. 7. august 2018 færdiguddannet fra Elsesminde som egu smedeassistent hos Fayard, Munkebo. Jesper har været i gang med EGU i 2 år og skal efterfølgende gøre sin matematik eksamen færdig på FVU for at søge ind på SDE. Vi ønsker Jesper et stort tillykke og held og lykke fremover.

By |2018-09-10T15:02:42+00:00tirsdag 7. august 2018|