Vi har i dag afholdt valghandling i hestestalden for at finde Elsesmindes navneforslag til vores FGU. Alle elever og lærlinge deltog i afstemningen mellem 17 navneforslag, eleverne selv har fundet på. vindernavnet blev
“FGU-Fokus”
 
Begrundelse for navnet:
Jeg har valgt navnet FGU-Fokus, fordi jeg mener det dækker over det som uddannelsen står for.
FGU henvender sig til unge under 25 år, der ikke har gennemført, eller er i gang med en ungdomsuddannelse og som heller ikke er i beskæftigelse.
FGU består af tre spor: Almen grunduddannelse, produktionsgrunduddannelse og erhvervsgrunduddannelse.
Derfor kom jeg til at tænke på navnet FGU-Fokus. Fordi, for den unge gælder det om at danne sig et overblik, og finde ud af hvad der passer bedst til en, og på den måde fokusere på, jamen hvad er det egentlig jeg vil, og hvordan opnår jeg mit mål.
Hvis du ikke har fokus, så mister du overblikket.
 
Stort tillykke til vinderen:
Alexandra Kure Rasmussen, KUU Khs7