Træværkstedet2017-05-09T08:20:29+00:00

På Træværkstedet arbejder vi med opgaver inden for træindustrien.

Som elev på træværkstedet kommer du til at arbejde i vort maskin- og snedkerværksted, hvor vi saver, høvler, fræser, borer, pudser, drejer samt samler og monterer div. produktioner.

Vores hovedproduktion er legehuse, som er meget populære hos vores kunder samt bænke og bord-/bænkesæt, som der altid er stor efterspørgsel på. Eleven er med fra start til slut i hele processen. Det vil sige, at vi måler op hvilke og hvor mange materialer, der skal bruges samt tager stilling til, hvordan det er mest hensigtsmæssigt at forarbejde, samle, montere og efterbehandle dem.

På træværkstedet er der også mulighed for at snuse lidt til malerfaget, da der forekommer en del maleropgaver i fremstillingen af bl.a. legehuse, og bord-/bænkesæt.

Da vi både arbejder med store og små opgaver indenfor træindustrien, giver det eleverne et meget realistisk billede af, hvordan det er at arbejde som håndværker indenfor maskinsnedker, snedker- og tømrerfaget.

Læringen foregår i videst muligt omfang, mens eleverne, efter instruktion, løser de praktiske opgaver.

Værkstedundervisningen bygger på elevernes aktive medvirken i udførelsen af arbejdet og som er et værktøj til at udvikle elevernes personlige, sociale og faglige kvalifikationer.
Der lægges i høj grad op til, at eleven tager ejerskab overfor de stillede opgaver. Derved opnås en arbejdsglæde og stolthed i det at færdiggøre et projekt. Værkstedets uddannelsestilbud tager så vidt muligt udgangspunkt i den enkelte elevs udfordringer og styrker.

Køb et legehus, klik her
Køb Mink, Mår og Rævefælder, klik her

Værkstedet Træ retter sig primært imod følgende uddannelser:

  • Tømrer
  • Møbelsnedker
  • Maskinsnedker
Print Friendly, PDF & Email

Magnus Frøstrup Nørregaard
Værkstedslærer
Mail: mfn@elsesminde.dk
Mobil. 61 22 31 93

Kontakt Magnus

Er du mellem 16 og 25 år og vil produktionsskolevejen til job og uddannelse.

Kan jeg blive elev?