Som elev på snedker/tømrer værkstedet kommer du til at arbejde i vores snedker og tømrer værksted, hvor vi saver, høvler, fræser, borer, pudser, drejer, samt samler og monterer div. produktioner.
Vores hovedproduktion er legehuse, som er meget populære hos vores kunder, samt bordbænkesæt som der altid er stor efterspørgsel på. Eleverne er med fra start til slut i hele processen. Det vil sige at vi måler op hvilke og hvor mange materialer der skal bruges, samt tager stilling til hvordan det er mest hensigtsmæssigt at forarbejde, samle, montere og efterbehandle.
På træværkstedet er der også mulighed for at snuse lidt til bygningsmaler faget, da der forekommer en del maleropgaver i fremstillingen af bl.a. legehuse og bordbænkesæt.
Da vi arbejder med alle slags opgaver indenfor træindustrien, giver det eleverne et meget realistisk billede af hvordan det er at arbejde som håndværker indenfor snedker og tømrerfaget.
Værkstedundervisningen bygger på elevernes aktive medvirken i udførelsen af arbejdet, som er et værktøj til at udvikle elevernes personlige, sociale og faglige kvalifikationer.
Værkstedets uddannelsestilbud tager så vidt muligt udgangspunkt i den enkelte elevs udfordringer og styrker.
Eleven får praktisk undervisning indenfor snedker og tømrerfaget.
Ligeledes undervises nogle elever i tegning og tegningsforståelse samt priskalkulation, direkte i forlængelse af den praktiske produktion.
Eleven undervises i praktisk dansk, matematik og fagudtryk i relation til produktionen på værkstedet.
Eleven kvalificeres til at blive i stand til at indgå i det øvrige uddannelsessystem, ofte på teknisk skole som snedker eller tømrer eller til arbejdsmarkedet.

Køb et legehus, klik her
Køb Mink, Mår og Rævefælder, klik her

Uddannelser som værkstedet retter sig imod:

  • Snedker
  • Maskinsnedker
  • Møbelsnedker
  • Bygningssnedker
  • Tømrer
  • Bygningsmaler
Print Friendly, PDF & Email

Magnus Frøstrup Nørregaard
Værkstedslærer
Mail: mfn@elsesminde.dk
Mobil. 61 22 31 93

Kontakt Magnus

Er du mellem 16 og 25 år og vil produktionsskolevejen til job og uddannelse.

Kan jeg blive elev?